Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

Hűségpont rendszer fontos tudnivalók!

A vásárlói hűség nálunk sokat ér, azaz elkölthető forintokat jelent! Miközben vásárolsz a Szaicz.com-on, automatikusan hűségpontokat kapsz, mégpedig minden nálunk elköltött akcióban nem szereplő termék esetén 50 forint után 1 pontot, bármely akcióban szereplő termék után pedig 100 forint után 1 pontot. Az így összegyűjtött hűségpontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod majd beváltani, vagyis a későbbi kosarad fizetendő értékét így tudod majd csökkenteni. Vedd figyelembe, hogy a hűségpontokat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 180 naptári napon belül használhatod fel a következő vásárláskor.

Miként működik?

Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van mód, tehát elsőként be kell jelentkezni, ehhez pedig, amennyiben még nem történt meg, regisztrálni szükséges. A vásárláshoz kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki!* Ezek a pontok hozzáadódnak a számlához, mint hűségpontok, melyeket a személyes fiókban a "Hűségpontjaim" almenüre kattintva lehet megtekinteni. Miután megérkezett a rendelés teljes ellenértéke (jóváírás napja), ami általában a vásárlástól számított 1-5 nap, az új vásárlásért kapott pontok is jóváírodnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted. Ha az összegyűjtött hűségpontokat szeretné megnézni, akkor ahhoz (ha előzőleg még nem tetted volna meg) szintén be kell jelentkeznie a saját fiókba. A hűségpontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani. 

*A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele.

Hogyan gyűjtetek hűségpontot?

A hűségpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tennie, minden vásárlás során be kell jelentkezni a webáruházunkba. Ezt követően minden nálunk elköltött akcióban nem szereplő termék vásárlása esetén 50 forint után 1 pontot, akciós termék esetén 100 forint után 1 pontot írunk jóvá.

Vásárlás során minden termék oldalán a képernyő jobb oldalán látni fogja, hogy ha az adott terméket megvásárlásával, mennyi hűségpontra jogosult. Így már a termékek kiválasztásakor, illetve a vásárlás során végig látható, mennyi hűségpontot lehetséges gyűjteni.

Beváltás módja:

Ha van a számláján hűségpont, akkor vásárolthat vele a Szaicz.com webáruházban. A hűségpontokat vásárlás során a pénztárnál tudja elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre. Szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik

Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron van lehetőség beváltani, tehát a kosár fizetendő értéke ilyen mértékben fog csökkenteni. Az összegyűjtött hűségpontok jóváírás napjától számított 180 napon belül használhatók fel a következő vásárláshoz.

A jóváírt hűségpontok beváltására 180 nap áll rendelkezésre. Azt követően a fel nem használt hűségpontok automatikusan törlődnek!

Jár-e hűségpont hűségponttal történt vásárlás után?

Természetesen igen, a hűségpontokkal fizetett részt meghaladó összeg után. Pl. a rendelés értéke 10.000 Ft, ebből 1.000 Ft-ot hűségponttal fizet, akkor 9.000 Ft után újabb hűségpontokat kap.

További feltételek:

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat (nem regisztrált felhasználók a gyűjthető hűségpontok mértékét tájékoztató jelleggel látják)
  • Minden vásárlás során újabb hűségpontokat lehet gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 180 naptári napon belül használhatók fel.
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont. Hűségpont csak és kizárólag a minden tekintetben teljesített vásárlás esetén számítunk fel. 
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be a hűségpont pontalapként.

Letölthető formában: LINK