Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

A Szaicz termékekre a vásárlástól számítva 1 év garanciát vállalunk. 

A élettartam garanciája azon Szaicz márkajelzésű termékekre terjed ki, melyekre gyártói weboldalunkon feltüntetésre kerül az élettartam garancia (Lifetime Warranty). Az élettartam garancia (Lifetime Warranty) megjelenhet még a termék címkéjét, illetve csomagolásán is, tájékoztató jelleggel. Amennyiben ezen termékek, vagy egyes részeik meghibásodnak, melynek oka lehet a hibás alapanyag, vagy a gyártás során bekövetkezett emberi mulasztás, úgy a Szaicz.com (Bonit Corp Kft.) megjavítja, vagy kicseréli az érintett terméket, vagy annak  meghibásodott részét.

Az élettartam garancia kizárólag a www.szaicz.com honlapon történő regisztrációval érvényesíthető! Regisztrációra a vásárlástól számított 30 naptári nap áll rendelkezésre! Amennyiben a regisztrációval nem él, úgy a termékre 1 év garancia vállalunk.

Amennyiben honlapunkon, termékeinkből 1 év garanciás terméket választ és vásárol, Önnek lehetősége van a nem élettartam garanciás termékeinkre vonatkozóan további + 1 év kiterjesztett garancia igénylésére. Ezt szintén a honlapunkon található regisztrációs űrlap kitöltésével teheti meg (lásd az oldal alján).

A garancia nem terjed ki a kéz által fogott és így jelentős kopásnak kitett egy, illetve 2 komponensű PVC, illetve plasztiszol markolatra, valamint a fa nyelezetekre. Kivételt képez ez alól minden szigetelt, 1000 V-os VDE termékeink, melyek esetében a markolatra 1+1 év (kiterjesztett garancia kizárólag regisztráció esetén érvényesíthető!) garanciát vállalunk. 

FIGYELEM! Szigetelt, 1000 V-os VDE termékeink élettartam garancájának időtartalma a mindenkori munkavédelmi szabályok és a munkaeszközök selejtezésére vonatozó előírásokkal összhangaban került meghatározásra. Ez esetben a garancia program megnevezése mindössze tájékoztató jellegű! 

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A Szolgáltató jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Amennyiben a termék bevizsgálása során megállapítást nyer, hogy az alábbi felsorolásban szereplő problémák bármelyike a Szolgáltató mentesüléséhez vezet:

  • Rendeltetés ellenes használat, átalakítás, hibás vagy szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb nem gyártási eredetű meghibásodás esetén,
  • A szakszerűtlen kezelés, túlterhelés következtében bekövetkezett törés,
  • A terméken végzett bárminemű beavatkozás esetén,
  • Külső erőszakos behatás érte a terméket: ütés,feszítés,fúrás,vágás,marás,savazás…
  • Szélsőségesen elhasználódott a termékre.

Jelen garancia kizárólag javításra, vagy cserére vonatkozik és nem terjed ki a hibásan működő termék eltávolítására, szállítására, illetve az eltávolítás során okozott károkra, emberi erőforrásokra, vagy a hibásan működő termékből fakadó elveszett bevételre, időkiesésre, egyéb vagyoni és nem vagyoni jellegű károkra, illetve  a teljes felelősség nem haladhatja meg a termék vételárának összegét.

Fontos:                                                                      

Mielőtt használatba veszi a terméket minden esetben olvassa el a használati utasítást, illetve tájékozódjon honlapunkon, katalógusunkban a termék adottságait/használatát illetően.

A kiterjesztett garancia érvényesítéséhez regisztráció szükséges, melyet pár perc alatt elvégezhet a következő adatlapon: Adatlap